top of page
LogoComebackCup.png

FERD Comeback Cup er en landsdekkende konkurranse i dressur for ryttere i alderen 40+.

Formålet med cupen er å få med deg som er voksen amatørrytter, eller tidligere konkurranserytter, til start!

Nye statutter i 2024

Statuttene for deltakelse i FERD Comeback Cup er nå endret. Tidligere har antall deltakere i finalen vært begrenset til to ekvipasjer fra hver av landets rytterkretser. I finalen 2024 ønsker vi velkommen de 20 beste ekvipasjene fra hele landet, uansett krets. Det er ikke lenger krav til å kvalifisere innenfor den kretsen du som deltaker tilhører, og det er heller ingen begrensninger for hvor mange kvalifiseringsklasser du kan ri og samle poeng fra. Det er også åpnet for at ryttere som har deltatt i finalen tidligere år, med unntak av de tre siste årene, kan delta i finalen.

 

Kvalifisering

For å kunne delta, må du ri kvalifisering. Kvalifiseringsklassene går på UK- eller D-stevner. Du kan starte flere kvalifiseringsklasser, og tar med deg poeng fra hver klasse. Som cupdeltaker tildeles du poeng etter World Cup-tabellen. De 20 beste ekvipasjene, sammenlagt for hele landet, får delta i finalen. I 2024 arrangeres finalen på Linnesvollen, under Lier Horse Show 20. - 23. juni. Finalen går over to dager.

 

Her kan du ri kvalifisering:

 

 

 

 

Oppdatert deltakerliste 2024:

Link til oppdatert deltakerliste for kvalifiseringer 2024:

  

 

Finalen

Finalen i FERD Comeback Cup går av stabelen under Lier Horse Show på Gjelsten Arena i Drammen.

 

Sportslig og sosialt

Dressurcupen er blitt veldig populær med deltakere fra hele landet. I løpet av de to finaledagene vil det bli tid til både sosialt samvær og litt faglig påfyll.

For mer informasjon om FERD Comeback Cup, les statuttene.

Velkommen til FERD Comeback Cup!

 

Kvalstevner FERD oppdat 12022024.png
  • Facebook - Black Circle
_MLS2873_1.jpg
bottom of page