FERDRideskolecup.png

Ferd Rideskolecup 2022 – 10 års jubileum på Linnesvollen under NGP

 

Finalen i årets rideskolecup gikk av stabelen under det sagnomsuste stevnet Norway Grand Prix på Linnesvollen i Lier 10. - 12. juni. Dette var den 10. finalen i rekken av uforglemmelige opplevelser for både deltagere og foreldre.

 

Pandemien har gitt oss litt domino-effekter. Ferd-cupene har tradisjonelt vært holdt under AEG og i de senere årene, Norwegian Horse Festival – NHF på Lillestrøm. Det er selvsagt stas, men i 2021 endte vi opp med å arrangere finalene under Norway Grand Prix, NGP, et internasjonalt anerkjent stevne med stor internasjonal deltagelse. Å legge finalen til NGP ble en stor suksess, også fordi tidspunktet stemmer veldig godt med rideskole-kalenderen. 

 

Finalen vil framover bli avholdt på Norges flotteste utendørs arena. Deltakerne får tildelt en skolert og trent hest. Rideskolehestene vi benytter fra Drammen Ridesenter er gode, dedikerte, lojale, herlige, snille og lydhøre hester. Det er dressur med ryttertest lørdag og sprang søndag med Feil- og Stilbedømming. Sammenlagtresultater regnes ut etter World Cup-tabellen. Publikum pleier å være veldig imponerte og heier mye. Ingen av de internasjonale rytterne som deltar på stevnet gjennom helgen forstår at dette er mulig, så alle FERD-rytterne er skikkelige helter. 

 

FERD Rideskolecup er en unik og enestående cup. Ideen er at du som rideskolerytter og dere som driver rideskole, skal ha/gi et tilbud hvor barn kan utøve sporten uten å måtte ha egen hest. Cupen er også til for de mange hardt arbeidende rideskolehestene som synes stevner er gøy!

 

Velkommen!

  • Facebook - Black Circle

2022

Deltakerliste

Program og praktisk info 

Startlister

Vinner 2022
Vinner 2022

Helle Hagesæter Skaarup / Fair Lady Arendal og Grimstad Rideskole Foto: Mette Sattrup

press to zoom
Vinner 2021
Vinner 2021

Nora Marie Nygaard Schive / Klara (Foto: Mette Sattrup)

press to zoom
Vinner 2020
Vinner 2020

Marte Jangsett Mostein / Cia elev ved Stall Friheten, medlem av Friheten Rideklubb, Sandnes (Foto: Helene Gjerde Aamdal)

press to zoom
Vinner 2019
Vinner 2019

Mie Eikeli Meistad / Starlight Mie rir for Orkdal Rideklubb på Stall Zaana, Sør-Trøndelag Rytterkrets. (Foto: Helene Gjerde Aamdal)

press to zoom
Vinner 2018
Vinner 2018

Gina Nordli, elev ved Brita og Jørgens Rideskole på Gran, Oppland Rytterkrets (Foto: Mette Sattrup)

press to zoom
Vinner 2017
Vinner 2017

Helene Bergstøl, Telemark og Vestfold Rytterregion, og hesten Hammer (Foto: Mette Sattrup)

press to zoom