top of page
FERDRideskolecup.png

FERD Rideskolecup finale 2023

 

Finalen i årets rideskolecup går av stabelen under det sagnomsuste stevnet Norway Grand Prix på Linnesvollen i Lier 3. - 4. juni. Dette er den 11. finalen i rekken av uforglemmelige opplevelser for både deltakere og foreldre.

 

Pandemien har gitt oss litt domino-effekter. Ferd-cupene har tradisjonelt vært holdt under AEG og i de senere årene, Norwegian Horse Festival – NHF på Lillestrøm. Det er selvsagt stas, men i 2021 endte vi opp med å arrangere finalene under Norway Grand Prix, NGP, et internasjonalt anerkjent stevne med stor internasjonal deltagelse. Å legge finalen til NGP ble en stor suksess, også fordi tidspunktet stemmer veldig godt med rideskole-kalenderen. 

 

Vi fortsetter suksessen og avholder finalen i FERD Rideskolecup på Norges flotteste utendørs arena. Deltakerne får tildelt en godt skolert og snill hest. Rideskolehestene vi benytter fra Drammen Ridesenter gir en god ridefølelse. Arrangementet starter fredag, lørdag er det dressur med ryttertest og sprang søndag med Feil- og Stilbedømming. Sammenlagtresultater regnes ut etter World Cup-tabellen. Publikum og øvrige ryttere er imponert over FERD-rytterne som rir hester de ikke kjenner! 

 

FERD Rideskolecup er en unik og enestående cup. Ideen er at du som rideskolerytter og dere som driver rideskole, skal ha/gi et tilbud hvor deltakerne kan utøve sporten uten å måtte ha egen hest. Nytt i år er at øvre aldersgrense for å være med på FERD Rideskolecup er høynet fra 13 til 17 år!

Vi stiller strenge krav til rideskolehestene som er med i finalen, og har derfor i år begrenset antall deltakende kretser til 10.

Mer informasjon og program for finaledagene finner du her.

 

Velkommen!

  • Facebook - Black Circle

2023

Deltakerliste

Program og praktisk info 

Startlister

bottom of page