FERDRideskolecup.png

Ferd Rideskolecup 2022 – 10 års jubileum på Linnesvollen under NGP

 

Det blir cup, det blir finale, det blir noe å se frem til i 2022 for alle ivrige rideskoleryttere!

Finalen vil arrangeres under det sagnomsuste stevnet Norway Grand Prix på Linnesvollen i Lier 10. - 12. juni! Og tenk folkens, det er den 10. finalen i rekken av uforglemmelige opplevelser for både deltagere og foreldre.

 

Pandemien har gitt oss litt domino-effekter. Ferd-cupene har tradisjonelt vært holdt under AEG og i de senere årene, Norwegian Horse Festival – NHF på Lillestrøm. Det er selvsagt stas, men i 2021 endte vi opp med å arrangere finalene under Norway Grand Prix stevnet, et internasjonalt anerkjent stevne med stor internasjonal deltagelse. For finalen 2022 gjør vi det igjen fordi det var en stor suksess og fordi det stemmer veldig godt med rideskole-kalenderen. Derfor – alle kretser, alle rideskoler og alle rideskoleryttere inviteres herved til å legge seg i trening, holde stevner for uttak til kretsfinaler der de to beste er kvalifisert til å bli med i finalen på Linnesvollen.

 

Finalen går på Norges flotteste utendørs arena. Dere får tildelt en skolert og trent hest. Rideskolehestene vi benytter fra Drammen Ridesenter er gode! Dedikerte! Lojale! Herlige, snille og lydhøre hester. Det er ryttertest lørdag og sprang søndag med Feil- og Stilbedømming. Sammenlagtresultater regnes ut etter World Cup-tabellen. Publikum er veldig imponerte og heier masse. Ingen av de internasjonale rytterne som deltar på stevnet gjennom helgen forstår at dette er mulig, så alle FERD-rytterne er skikkelige helter. 

 

FERD Rideskolecup er en unik og enestående cup. Ideen er at du som rideskolerytter og dere som driver rideskole, skal ha et tilbud der dere kan utøve sporten uten å måtte ha egen hest. Cupen er også til for de mange hardt arbeidende rideskolehestene som synes stevner er gøy!

 

Så sett i gang! 

Der det ikke er mulig å avholde D-stevne for kvalifisering, er UK-stevner eller klubbstevner godt nok. Det er oppnådde resultater lokalt som avgjør hvem som får delta i finalen på Linnesvollen 10. - 12. juni.

 

Alle skal med!

Hilsen FERD og NRYF

  • Facebook - Black Circle

2022

Deltakerliste

Program og praktisk info 

Startlister

Vinner 2021
Vinner 2021

Nora Marie Nygaard Schive / Klara (Foto: Mette Sattrup)

press to zoom
Vinner 2020
Vinner 2020

Marte Jangsett Mostein / Cia elev ved Stall Friheten, medlem av Friheten Rideklubb, Sandnes (Foto: Helene Gjerde Aamdal)

press to zoom
Vinner 2019
Vinner 2019

Mie Eikeli Meistad / Starlight Mie rir for Orkdal Rideklubb på Stall Zaana, Sør-Trøndelag Rytterkrets. (Foto: Helene Gjerde Aamdal)

press to zoom
Vinner 2018
Vinner 2018

Gina Nordli, elev ved Brita og Jørgens Rideskole på Gran, Oppland Rytterkrets (Foto: Mette Sattrup)

press to zoom
Vinner 2017
Vinner 2017

Helene Bergstøl, Telemark og Vestfold Rytterregion, og hesten Hammer (Foto: Mette Sattrup)

press to zoom
Vinner 2016
Vinner 2016

Anita Marie Lunde, Nord-Trøndelag Rytterkrets, og Lucy (Foto: Kristin Høst Grønvold)

press to zoom