top of page
FERDRideskolecup.png

FERD Rideskolecup finale 2023

 

Finalen i årets rideskolecup går av stabelen under det sagnomsuste stevnet Norway Grand Prix på Linnesvollen i Lier 3. - 4. juni. Dette er den 11. finalen i rekken av uforglemmelige opplevelser for både deltakere og foreldre.

 

Pandemien har gitt oss litt domino-effekter. Ferd-cupene har tradisjonelt vært holdt under AEG og i de senere årene, Norwegian Horse Festival – NHF på Lillestrøm. Det er selvsagt stas, men i 2021 endte vi opp med å arrangere finalene under Norway Grand Prix, NGP, et internasjonalt anerkjent stevne med stor internasjonal deltagelse. Å legge finalen til NGP ble en stor suksess, også fordi tidspunktet stemmer veldig godt med rideskole-kalenderen. 

 

Vi fortsetter suksessen og avholder finalen i FERD Rideskolecup på Norges flotteste utendørs arena. Deltakerne får tildelt en godt skolert og snill hest. Rideskolehestene vi benytter fra Drammen Ridesenter gir en god ridefølelse. Arrangementet starter fredag, lørdag er det dressur med ryttertest og sprang søndag med Feil- og Stilbedømming. Sammenlagtresultater regnes ut etter World Cup-tabellen. Publikum og øvrige ryttere er imponert over FERD-rytterne som rir hester de ikke kjenner. 

 

FERD Rideskolecup er en unik og enestående cup. Ideen er at du som rideskolerytter og dere som driver rideskole, skal ha/gi et tilbud hvor deltakerne kan utøve sporten uten å måtte ha egen hest. Nytt i år er at øvre aldersgrense for å være med på FERD Rideskolecup er høynet fra 13 til 17 år!

Vi stiller strenge krav til rideskolehestene som er med i finalen, og vil derfor i år begrense antall deltakende kretser til 10. Førstemann til mølla!

Mer informasjon med program for finaledagene kommer her på ferdcupene.no!

 

Velkommen!

  • Facebook - Black Circle

2023

Deltakerliste

Program og praktisk info 

Startlister

Vinner 2022
Vinner 2022

Helle Hagesæter Skaarup / Fair Lady Arendal og Grimstad Rideskole Foto: Mette Sattrup

press to zoom
Vinner 2021
Vinner 2021

Nora Marie Nygaard Schive / Klara (Foto: Mette Sattrup)

press to zoom
Vinner 2020
Vinner 2020

Marte Jangsett Mostein / Cia elev ved Stall Friheten, medlem av Friheten Rideklubb, Sandnes (Foto: Helene Gjerde Aamdal)

press to zoom
Vinner 2019
Vinner 2019

Mie Eikeli Meistad / Starlight Mie rir for Orkdal Rideklubb på Stall Zaana, Sør-Trøndelag Rytterkrets. (Foto: Helene Gjerde Aamdal)

press to zoom
Vinner 2018
Vinner 2018

Gina Nordli, elev ved Brita og Jørgens Rideskole på Gran, Oppland Rytterkrets (Foto: Mette Sattrup)

press to zoom
Vinner 2017
Vinner 2017

Helene Bergstøl, Telemark og Vestfold Rytterregion, og hesten Hammer (Foto: Mette Sattrup)

press to zoom
bottom of page