top of page
FERDRideskolecup.png

Årets finale i Ferd Rideskolecup er den 12 i rekken, den avholdes 8-9.juni 2024 på Linnesvollen i Lier. Stevnet er en del av det internasjonale sprangstevnet Norway Grand Prix, et veldig populært stevne som samler eliten i sprang.

 

Fremmøte for finaledeltagere er lørdag kl.10.00 for kort info og prøveridning av hestene. Ryttertest dressur går på ettermiddagen og sprangfinalen er kl.10.00 søndag med forbehold om at arrangøren kan endre tider. Alle deltagerne må sende inn til sin krets info om kontaktinfo – e-post adresse og telefon til ansvarlig person/foreldre, samt opplyse om størrelse på klær (det blir jakker til alle) og høyde slik at vi kan finne passende hester.

 

Deltagerne disponerer rideskolehester under stevnet og må sette av tid til å pusse, stelle og sale opp. Deltagerne skal ha godkjent utstyr i hht KR – hjelm og sikkerhetsvest i sprang. 

 

Deltagelse i stevnet er gratis Vi arrangerer et grilltreff lørdag formiddag. Utover dette må deltagere selv sørge for overnatting og bespisning underveis. Det blir sendt ut detaljert info til alle foresatte når uttaket er endelig. Info blir også publisert her på denne siden.

 

Cupen er et samarbeid mellom Norges Rytterforbund, Drammen Ridesenter og ikke minst FERD AS som har sosialt entreprenørskap i sin forretningsfilosofi. Rideskolene er den viktigste rekrutteringen til sporten, rideskolehestene gjør en formidabel jobb for sine elever, og utviklingen i sporten skal også inkludere rideskole-ekvipasjer i konkurranser. For å konkurrere, må man ikke nødvendigvis ha egen hest når det er så mange fine individer i rideskolene.

 

Støtten og anerkjennelse fra FERD til rideskolecupen har gjort at alle landets rideskoler har et attraktivt tilbud til sine elever og et mål å strekke seg mot. Vi vet nå at dersom en rideskole har FERD Rideskolecup som en del av sitt tilbud eller opplegg, ja, så er det blitt et kvalitets-stempel for rideskolen.

 

Dette er entreprenørskap i FERD sin ånd, nemlig å bidra til å skape en ny løsning på et problem eller en utfordring. Det er en utfordring å drive rideskoler i dag, og cupen bidrar til å holde lengre på gode ryttere, ha god hestevelferd ved god ridning og å anerkjenne mot og en god porsjon vilje til å mestre. Alle deltagerne har mye å ta med seg hjem til sitt eget sportslige miljø etter en slik opplevelse, det er vi glade for å kunne bidra til.

Vi håper å se mange ved finalen i 2024!

  • Facebook - Black Circle
DELTAKERINFO

2024

 

DELTAKERLISTE

 

PROGRAM

 

PRAKTISK INFO 

 

STARTLISTER

bottom of page