top of page
Søk

FERD Rideskolecup - landsdekkende

FERD Rideskolecup er en landsdekkende konkurranse i sprang og dressur for rideskoleelever i alle landets rytterkretser. For å komme til finalen må du ri et kvalifiseringsstevne i regi av rytterkretsen for din rideklubb. De to med best resultater fra hver krets kommer til finalen. De siste to årene har finalen funnet sted under Norwegian Horse Festival på Lillestrøm. Men ettersom Norwegian Horse Festival 2021er avlyst på grunn av Covid 19, er finalen flyttet til selveste Norway Grand Prix på Linnesvollen i Lier.

Norway Grand Prix er et av de mest tradisjonsrike internasjonale stevnene arrangert i Norge. Drammen og Omegn Rideklubb har et fantastisk anlegg av internasjonalt format, og nettopp her kan du bli med. Men da må du kvalifisere deg, så sett i gang med det mål for øye – å bli blant de to beste i din krets!

Finalen starter med dressurkonkurranse, en ryttertest der to eller flere ryttere rir samtidig. Andre del av finalen er viet sprang 60 cm med feil- og stilbedømming. Dette er spennende! Selv om du får et riv eller to, vil poengene for ridestilen din og ryttertesten være gull verdt. Så øv på sits og ridestilen! Den kan bringe deg til topps!​ Både dressur og sprangkonkurransen går utendørs på rideskolehester .

​​

Spennende konkurranser, nye impulser, venner,

faglig påfyll og flott sport!

Velkommen til FERD Rideskolecup!

Les statuttene for mer info om selve konkurransen.

All praktisk info kommer etter hvert.

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page