top of page
Søk

Danset til seier
Kristine og "Vicky" vant årets FERD Comeback Cup finale med god margin til resten av feltet. Ekvipasjen vant også første delfinale torsdag. Foto: Mette Sattrup


– Det føles som at jeg har vært med på noe langt større enn «bare» et stevne!

Hele opplevelsen av FERD Comeback Cup har vært strålede, sier Kristine Langen Stokmo. Sammen med sin vakre "Vicky" danset ekvipasjen til topp score i årets FERD Comeback Cup på Gjelsten Arena 22. og 23. juni 2023.


Betydningsfull seier

Å lykkes i helgen har betydd langt mer for Kristine enn «bare» et resultat:

- Livet mitt ble brått ble snudd opp/ned da jeg fikk en omfattende hodepinesykdom for 4 år siden. Å kjenne på følelsen av å lykkes i en hverdag som gir mye motstand for fortvilelse på grunn av smerter - ja da renner gledestårene fritt! Og hva er bedre enn å kunne dele den gleden med verdens beste hest, og min datter - som faktisk var grunnen til at vi begynte å henge i stallen igjen, og som gjorde at vi kjøpte verdens beste Vicki!?


Roser arrangementet

Kristine er godt fornøyd med arrangementet:

– Fantastisk at det gjøres litt mer ut av det, sier hun, og påpeker både det sosiale med lunsjen, de gode tipsene fra trener Anny Hilde Lindén, og ikke minst det å ha tilgang på en så god trener.

For Kristines del har resultatene vært langt over hva hun turte å drømme om:

– Vicki, egentlig MHS Austerity, er jo min aller første egne hest, og kom først inn i livet mitt for tre måneder siden, så alt er fortsatt veldig nytt.

Den nybakte hesteeieren forteller at hun hadde sin debut i dressur for seks uker siden:

– Så læringskurven har vært bratt!

Bli med!

God stemning under lunsjen på Violetta.

Til alle som fyller kravene, har Kristine en klar oppfordring:

– Ikke nøl, meld dere på!! Det anbefales på det sterkeste, avslutter den glade vinneren.


I alt ni finalister deltok i årets FERD Comeback Cup. Været viste seg fra sin beste side, og den internasjonale stevneplassen Gjelsten Arena gir en flott ramme rundt et arrangement som i år ble avholdt for niende gang.


I 2024 feirer FERD Comeback Cup 10-årsjubileum. Vi gleder oss til rekordstor oppslutning om denne cupen for ryttere på 40+, både ferske og tidligere aktive dressurryttere fra det ganske land.

Topp tre resultater FERD Comeback Cup 2023:

1) Kristine Langen Stokmo / MHS Austerity - 140.5

2) Katrine Stømstad / Flying Home - 136.75

3) Elisabeth Velde / Pryd Skovå - 135.386Glad vinner av FERD Comeback Cup 2023! Kristine Langen Stokmo og MHS Austerity, til daglig Vicky, flankert av trener Anny Hilde Lindén. Foto: Mette Sattrup


Flere bilder kommer!

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page