top of page
Søk

FERD Comeback Cup - for deg på 40+

FERD Comeback Cup er en landsdekkende konkurranse i dressur for ryttere i alderen 40+. Formålet med cupen er å få med deg som er voksen amatørrytter eller tidligere konkurranseryttere til start.

For å kunne delta, må du ri et kvalifiseringsstevne. De to beste i hver krets går videre til finalen som avholdes på en internasjonal arena. Etter fire år med finale under Arctic Equestrian Games i Tønsberg, har finalen de siste to årene blitt avholdt under Norwegian Horse Festival i Lillestrøm. Siden Norwegian Horse Festival 2021 er avlyst på grunn av Covid 19, vil finalen i 2021 bli avholdt på Linnesvollen under Lier Horse Show Dressur. Linnesvollen er en stevnearena av internasjonal størrelse, hvor blant annet den legendariske Nations Cup går av stabelen hvert år.


Følg med på HorsePro for å finne kvalifiseringsstevner i kretsen din! Ettersom finalen i år vil gå på en utendørs arena, har vi oppfordret kretsene til å legge kvalifiseringene til utendørs stevner.


Dressurcupen er blitt veldig populær med deltakere fra hele landet. I løpet av finaledagene blir det også tid til sosialt samvær og spennende møter. Vi kommer tilbake med et detaljert program så snart dette er klart!

For mer informasjon om FERD Comeback Cup, les statuttene!

Velkommen til FERD Comeback Cup!
Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page