top of page
Søk

Ny frist for kvalifisering til FERD Comeback Cup

Det er fortsatt mulig å kvalifisere seg til FERD Comeback Cup 2021. Den nye fristen er satt til 21. juni. Finalen går av stabelen på Linnesvollen 1. og 2. juli under Lier Horse Show.FERD Comeback Cup er dressurcupen for deg som er 40+ og ikke har startet LA eller høyere de siste ti årene. Både rustne dressurryttere og ryttere som ikke har startet dressur tidligere, er velkomne til å delta. Kvalifiseringen skjer i kretsene, og nå er altså fristen forlenget. Sjekk terminlisten for kretsen din!


Tidligere har finalen i FERD Comeback Cup gått av stabelen under Norwegian Horse Festival, men på grunn av den pågående pandemien, er finalen i år flyttet til flotte Linnesvollen ved Drammen.


Ny påmeldingsfrist 21. juni

Under finalen blir det arrangert et uttaksstevne torsdag 1. juli, ettermiddag, og en eventuell B-finale torsdag kveld, mens finalen er lagt til fredag formiddag 2. juli.


Vi sees på Linnesvollen!


Her er statuttene:


Statutter for FERD Comeback Cup 2020/2021

1. Deltagelse Cupen er åpen for ryttere som er 40 år eller eldre i finaleåret. Rytter kan ikke ha startet i LA eller høyere de siste ti årene. Cupen er åpen både for tidligere konkurranseryttere og for ryttere som ikke har startet dressurkonkurranse før. Kretsene er ansvarlig for å sjekke at kvalifisering er i orden.

2. Klasser Kvalifisering; LC. Arrangør velger selv hvilket LC program som benyttes. Hvis det arrangeres flere kvalifiseringsstevner innen samme krets, må samme program benyttes. Finale; LB:4

3. Kvalifisering

A) Hver påmeldt krets må arrangere to eller flere kvalifiserende klasser. Kvalifiseringsklassene skal gå på UK- eller D-stevne og kan legges inn i et vanlig stevne. Invitasjon skal offentliggjøres på Horsepro. Dersom kvalifisering legges inn i åpen klasse skal det lages egen resultatliste for cupdeltakerne og minst fem plasser skal reserveres til cupdeltagere. Disse plassene kan åpnes opp for dem som står på venteliste når meldefristen går ut.

B) Hver rytter kan delta på maks to kvalifiseringsstevner.

C) To ryttere fra hver krets kan delta i finalen.

D) En rytter som tidligere har vært i finalen har ikke mulighet for å delta i kvalifiseringen.

E) Den enkelte rytter kan kun delta på kvalifiseringsstevner i den krets hvor rytterens klubb hører hjemme.

F) Kvalifiseringen kan foregå på egen hest, lånt hest eller skolehest, men rytteren må ri samme hest i begge kvalifiseringene, samt eventuelt i finalen.

G) Alle deltagere skal ha deltagersløyfe i tillegg til ordinær premiering

H) De to beste i hver krets går videre til finalen. Ved et lavt antall kretser som deltar, kan NRYF åpne for flere deltagere fra hver krets.

I) Kretser som ønsker å delta i finalen, må ha avholdt kvalifisering og kåret deltagerne til finalen før 31. mai 2021(siste frist). Det oppfordres til å avholde kvalifisering på utendørsstevner, da finalen vil foregå utendørs.


4. Finalen A) Finalen arrangeres som et D-stevne under Lier Horse Show. Dato for stevnet vil annonseres når terminlisten for 2021 foreligger. Først ris uttaksstevne i LC:3. De 10 beste går videre til A-finale og de resterende går til en B-finale. Denne arrangeres også i LC:3. Vinner av B- finalen får også ri A-finalen. A-finalen ris i LB:4. Ved færre enn 13 finalister utgår B-finalen, og de 10 beste i uttaket går videre til A- finalen. B) Deltakerne får dekket startavgift og oppstalling av hest. Reise og opphold dekkes av den enkelte deltager (eventuelt deltagers klubb/krets). Det vil bli satt opp ansvarlig trener som vil bli tilgjengelig for alle deltagerne C) Premiering i forhold til KR, samt dekken og pokal til vinner.

5. Poengberegning Kvalifisering: Poengene fra de to kvalifiseringsklassene legges sammen for hver rytter. De to deltagerne med høyest sammenlagt poengsum fra hver krets går videre til finalen. Dersom det er flere plasserte med samme totale poengsum, avgjør poengene fra siste runde hvem som går videre til finalen. Finale: Poengene fra kvalifiseringen tas ikke med til finalen. Vinneren av FERD Comeback Cup er den som vinner A-finalen. Det vil bli kåret klassesvinnere hver dag under finalen.

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page