top of page
Søk

Utvider aldersgrense for deltakelse i rideskolecupen

Statuttene for 2023 er klare. Nå kan rideskoleelever til og med 17 år delta!

Helle red Fair Lady til topps i FERD Rideskolecups finale på Linnesvolen 12. juni 2022. Foto: Mette Sattrup


FERD Rideskolecup er en unik og enestående cup hvor barn og unge kan konkurrere i sprang og dressur med rideskolehester. Nytt av året er at vi utvider aldersgrensen og åpner opp for ryttere til og med 17 år.


Fantastisk arena

Finalen i Ferd Rideskolecup går av stabelen 3. og 4. juni 2023 på Linnesvollen ved Drammen. Dette er den 11. finalen i rekken av uforglemmelige opplevelser for både foreldre og deltakere.

Også i år vil finalen finne sted under Norway Grand Prix, NGP, et populært stevne med stor internasjonal deltakelse.

Linnesvollen er landets flotteste utendørs arena, oppgradert i 2022/23. Her har vi god plass til både hester og publikum.

Stevnet er viden kjent blant toppryttere fra hele verden. Vi kan glede oss til å oppleve mye god ridning og super atmosfære på en arena hvor også hestene stortrives.

Trivelige hester

Deltakerne i FERD-rideskolecup får tildelt hest ut i fra rytterens høyde og alder. Rideskolehestene fra Drammen Ridesenter er alle snille og godt utdannede hester som vil gi en god ridefølelse!

Finalen går over to dager med en dressur- og en sprangkonkurranse. Dressuren foregår lørdag, mens sprangen rides søndag med Feil- og Stilbedømming.


Resultatene regnes ut etter World Cup-tabellen, se bilde.

FERD-rytterne imponerer både publikum og øvrige ryttere på stevnet. Det er tøft å starte konkurranse med en hest du ikke kjenner fra før!Kostnadsfri deltakelse

Deltakelse i finalen og disposisjon av hest er kostnadsfritt, mens innkvartering fra fredag 2. juni til søndag 4. juni må besørges av den enkelte.

Under praktisk info vil det opplyses om overnattingsmuligheter med NRYF-rabatterte idrettspriser etter hvert som det blir aktuelt for dere som har kvalifisert dere.


Les statuttene for inneværende år og oppmuntre din krets til å bli med på FERD Rideskolecup! Vi stiller store krav til rideskolehestene som skal benyttes i finalen, og ser oss derfor nødt til å begrense antall deltagende kretser til 10.

Førstemann til mølla!

Velkommen!


Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page